Predlog glede urnikov

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Filozofska.net Seznam forumov // Predlogi študentov
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
embri0

Pridružen/-a: Pon Sep 2007 9:57

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 27, 2007 12:54 pm    Naslov sporočila: Predlog glede urnikov Odgovori s citatom
Ne vem kako je z ostalimi, ampak v mojem primeru je urnik totalno nesmiseln. Če gledam po nosilcih ali pa po letniku, so informacije pogosto različne. Tudi znotraj enega samega letnika študija se ure prekrivajo, ni mi jasno, kak je lahko to mogoče.

Moj predlog torej: urniki naj bodo "študentom prijazni" in nedvoumni. Skratka taki, da se bomo lahko iz njih znašli, ne pa ugibali, katera ura je prav napisana in katera ne Sad

PS: Kak morejo bit zaj šele bruci prestrašeni, ko se še 10x manj znajdejo v teh urnikih... se mi kr smilijo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Marna

Pridružen/-a: Tor Sep 2007 10:17

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 27, 2007 1:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Čisto prav imaš - meni ni nič jasno... Meni se tudi vse razlikuje - če grem gledat po nosilcih je čist drugače kot pa po smeri. Confused Confused Confused

Si zrihtala danes?
Nazaj na vrh
Anyaaa

Pridružen/-a: Čet Sep 2007 20:14
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 27, 2007 1:56 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Ni problem, da se ure znotraj letnika prekrivajo, da profesorji ne ustrezajo, ampak tudi številni predmeti manjkajo.
Poleg tega tudi za ure, ki so normalno napisane ne veš ali so vaje ali predavanja.

Sem pa slišala, da so v referatu včeraj debatirali ali naj sploh dajo takšne urnike ven ali ne. Tako da so tudi tam bili dvomi.

Bomo vidli kaj bo iz tega Smile
Nazaj na vrh
Marna

Pridružen/-a: Tor Sep 2007 10:17

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 27, 2007 2:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
aha , pa sio jih raje dali ven, kot da bi mi gnjavili, da jih ni - zdaj pa je še slabše!!!
Nazaj na vrh
embri0

Pridružen/-a: Pon Sep 2007 9:57

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 27, 2007 2:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Marna je napisal/a:

Si zrihtala danes?

DA, sem. Upam, da bo vse šlo skozi tak ko more.
Urniki pa upam da se bojo, tak kot pravi Anyaaa, porihtali do ponedeljka Smile
Nazaj na vrh
piksi

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 21:35

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 26, 2008 8:02 pm    Naslov sporočila: Re: Predlog glede urnikov Odgovori s citatom
embri0 je napisal/a:

PS: Kak morejo bit zaj šele bruci prestrašeni, ko se še 10x manj znajdejo v teh urnikih... se mi kr smilijo.

ja, niti ne veš kako...

za mojo smer še urnika sploh ni gor, pa še dvopredmetno sem šla, pa me že drugi strašijo nekaj, da se mi bodo ziher ure pokrivale... tako da še začela nisem, pa sem že polna dvomov o moji izbiri študija... Sad
Nazaj na vrh
Kristina

Pridružen/-a: Sre Jun 2008 13:22
Kraj: Prekmurje

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 27, 2008 3:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
A mi lahko prosim nekdo pove kaj pomeni LV. SE predvidevam, da je seminar, PR pa predavanje.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
piksi

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 21:35

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 27, 2008 3:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
LV bi naj ble laboratorijske vaje...
Nazaj na vrh
Kristina

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 28, 2008 7:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
piksi je napisal/a:

Laboratorijske vaje pri zgodovini? Shocked
Nazaj na vrh
Illusion

Pridružen/-a: Ned Sep 2007 17:02

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 28, 2008 8:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Kristina je napisal/a:
piksi je napisal/a:

Laboratorijske vaje pri zgodovini? Shocked

Niso to vaje, ki bi se izvajale v laboratoriju oz. v posebej opremljeni učilnici.
Nazaj na vrh
anja_

Pridružen/-a: Tor Okt 2007 15:52

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 29, 2008 11:46 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Ne glede na to, če boste vaje opravljali v laboratoriju-pri kemiji, fiziki, itd. je za vaje napisano LV ali SV kot seminarske vaje.

Vse pa se dogovori pri prvih vajah s profesorjem, profesorico, kako in kaj bodo te vaje potekale.

lp
Nazaj na vrh
Kristina

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 29, 2008 9:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Aha... Embarassed Hvala.
Nazaj na vrh
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Filozofska.net Seznam forumov // Predlogi študentov Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Da, lahko dodajaš nove teme v tem forumu
Da, lahko odgovarjaš na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

alexis v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron